Само да ви дам някои осведомеността на масивен спам за AdWords, които могат да паднат, ако използвате услугата. Това не е реално, идващи от Google AdWords се, но на някои сайтове се опитват да откраднат вашите данни и дори пари от него.
Писмо може да отиде по този начин,
----------------------------
Уважаеми AdWords на клиентите,
Вашите реклами са спрени, защото не успяхме да обработим информацията за фактуриране.
За да активирате профила си и започнете да пускате своите реклами, въведете данните си за плащане.За да активирате профила си и започнете да пускате своите реклами, въведете данните си за плащане.
Грах влезете в профила си http://adwords.google.com/select/login и актуализира
Вашата платежна информация.След като сметката ви се активира отново и своята платежна информация е била обработена,
всички своите реклами и кампании могат да започнат да действат незабавно в Google.----------------------------
В Google-AdWords Екип
Вижте вход, но висене мишката, за да връзката ще даде друг сайт, сочещи към един. КН сайт. Http://adwords.google.avantisbank.cn/select/Login/. Да не кликнете върху връзката може да свърши счупи. Получих много от тях и може би ти също, само да спре сигнала.
















































13 коментарите
9-ти април 2008 год. @ 10:29 ч.
Благодаря ви много за този сигнал.
13-ти Април, 2008 год. @ 18:01
Благодаря за информацията.
15-ти април 2008 г @ 24:01
Благодаря за предупреждение. Ще внимавам за това.
16-ти Април 2008 @ 10:33 ч.
Благодаря ти за този много жизненоважна част от съветва. Несъзнателно много от нас може да са кацали в скръб. Благодаря отново
16-ти Април 2008 @ 24:38
Чух за това онзи ден, те се използват AdWords за advertisie, както аз мисля. Със сигурност Google може да блокира сайтове, или URL, подобни на собствените си (тъй като тя е, че с "КН / изберете" разширение) ... или това не е възможно?
16-ти Април 2008 @ 22:46
Благодаря за публикуване за SEO. Аз правя Интернет маркетинг себе си и блога си е голямо изследване за моя сайт маркетинг Видео серия Подкаст
Благодаря,
PuReWebDev
18-ти Април, 2008 @ 16:37
Просто още един в дългия списък от фишинг измами. Като иБей / PayPal потребител накарам тези през цялото време. Моят най-добър съвет не е да се опитаме да разбера, ако тя е легитимно или не. Да, разбирам, можете да погледнете кода и източник на съобщение, но защо отпадъци момента? Просто веднага влезте в профила си, ако има проблем Google / иБей / PayPal / вмъквате Име на банката тук ще има един сигнал екран.
Що се отнася до тези URL Първи блокиран, проблемът за Google (да мога да чуя всеки плач, "лоши Google") е, че спирането на тези спамъри се е превърнал в сатанински игра на фрасвам-а-мол. Те се едно само да имат две или три поп-нагоре.
Просто ми два цента
Чарлз
21-ви април, 2008 година @ 11:01 ч.
Аз раболепнича, когато виждам колко по-сложни тези измами стават. Те се появяват толкова автентични, че аз съм сигурен, че няколко души ще се изгори.
Тя ще направи честен имейл маркетинг голямо предизвикателство - ние сме все по-хитър от щракване връзки изпратени по електронната поща.
Сабрина
22-ри април, 2008 @ 06:41 ч.
Внимание! Внимание! Внимание!
Благодарим Ви за споделяне ..
Бдителност е отговорът!
24-ти Април 2008 г @ 09:33 ч.
Аз също някога този вид на електронна поща.
5-ти май, 2008 година @ 14:27
Уау! Обезпокояващ е фактът, .. Това е добре някой като теб се отнася достатъчно, за да предупреди хората.
20 май 2008 @ 16:23
Уау! Аз съм в началото етапи на търговията моя сайт в интернет и аз съм наистина се радвам, че аз попаднали на вашия пост. Имате ли някакви други съвети за начинаещи да се грижа за? Сайтът е за климатизация компания, която имам, така че ако видите нещо на сайта си, че може да се промени за подобряване на видимостта му, моля да ме уведомите.
26-ти Май, 2008 година @ 02:18 ч.
Хей приятели!
Имам разработи нов уеб директорията и се нуждаят от ценните си коментари да знам, ако нещо трябва да се насаждат.
Тя ще бъде от голямо удоволствие да са ценните си коментари.
Вашият коментар