Gewoon om u enig besef van de enorme spam over AdWords die u zou kunnen dalen als u de service gebruikt. Dit is eigenlijk niet afkomstig van Google AdWords zelf, maar aan een bepaalde site proberen om uw gegevens te stelen en zelfs geld uit het.
Brief zou gaan op deze manier,
----------------------------
Geachte AdWords-klant,
Uw advertenties worden niet meer vertoond omdat we niet in staat om uw factuurgegevens proces.
Om uw account activeren en uw advertenties, geeft u uw factuurgegevens.Om uw account activeren en uw advertenties, geeft u uw factuurgegevens.
Pease aanmelden bij uw account op http://adwords.google.com/select/login en bijwerken
uw factuurgegevens.Zodra uw account is geactiveerd en uw factuurgegevens zijn verwerkt,
elke uw advertenties en campagnes kunnen direct weergegeven op Google.----------------------------
Het Google-AdWords-team
Kijk naar de teken-in, maar zweven met je muis op de link geeft een andere URL verwijst naar een. Cn site. Http://adwords.google.avantisbank.cn/select/Login/. Klik niet op de link die u zou kunnen eindigen brak. Ik kreeg veel van deze en misschien ook u, gewoon om alert blijven.
















































13 Reacties Ontvangen
9 april 2008 @ 10:29
Dank je wel voor deze waarschuwing.
13 april 2008 @ 6:01 pm
Bedankt voor informatie.
15 april 2008 @ 12:01
Bedankt voor de waarschuwing. Ik kijk uit voor dat.
16 april 2008 @ 10:33
Dank u voor deze zeer belangrijke stuk adviseren. Onbewust veel van ons kunnen zijn geland in verdriet. Thanks again
16 april 2008 @ 12:38
Ik hoorde over dit de andere dag, zijn ze het gebruik van AdWords om ook ik advertisie denken. Zeker google kan blokkeren hun URL, of een url die vergelijkbaar zijn met hun eigen (want het is dat met de 'cn / select' extensie) ... of is dit niet mogelijk?
16 april 2008 @ 10:46 pm
Thanks for posting over SEO. Ik website marketing mezelf en uw blog is groot onderzoek voor mijn website marketing Video Podcast-serie
bedankt,
PuReWebDev
18 april 2008 @ 4:37 pm
Gewoon een ander in een lange lijn van phishing. Zoals een eBay / PayPal-gebruiker krijg ik deze de hele tijd. Mijn beste advies is niet te proberen om erachter te komen als het legit of niet. Ja, ik besef kun je kijken naar de code en bericht de bron, maar waarom afval de tijd? Gewoon onmiddellijk aanmelden bij uw account, als er een probleem is Google / eBay / PayPal / u invoegen naam van de bank zal hier een waarschuwing scherm.
Wat als die url krijgen geblokkeerd, is het probleem voor Google (ja ik hoor iedereen huilen, "slecht Google ') is dat het stoppen van deze spammers is veranderd in duivelse spel Whack-a-mol. Ze krijgen een slechts twee of drie pop-up.
Just me twee cent
Charles
21 april 2008 @ 11:01
Ik ineenkrimpen als ik zie hoe veel meer geavanceerde deze zwendel steeds. Ze zijn verschijnen zo authentiek dat ik weet zeker dat meerdere mensen krijgen verbrand.
Het zal eerlijk zijn e-mail marketing steeds moeilijker - We krijgen meer en meer wantrouwend van te klikken op links via e-mail.
Sabrina
22 april 2008 @ 6:41
Waarschuwing Waarschuwing Waarschuwing
Bedankt voor het delen ..
Alertheid is het antwoord!
24 april 2008 @ 9:33
Ik heb ook ooit gekregen dit soort e-mail.
5 mei 2008 @ 2:27 pm
Wow Het is alarmerend .. Het is goed iemand als je genoeg is bezorgd om de mensen te waarschuwen.
20 mei 2008 @ 4:23 pm
Wow Ik ben in het begin stadia van de afzet mijn website online en ik ben echt blij dat ik struikelde op uw bericht. Heeft u een ander advies voor een beginner op moet letten? De website is voor een airco bedrijf dat ik zelf, dus als je iets ziet op de site zelf die kunnen worden gewijzigd om de zichtbaarheid te vergroten laat het me weten.
26 mei 2008 @ 2:18
Hey Friends!
Ik heb een nieuw web directory en moeten uw waardevolle opmerkingen om te weten of er iets moet worden ingeprent.
Het zal van groot genoegen om uw waardevolle opmerkingen.
Leave A Reply